17 окт. 2008 г., 18:23

Пътуване към любовта 

  Поэзия » Другая
847 0 1

Пътуване към любовта

 

Тръгвам напред, право към теб.

Готова съм да извървя километри наред,

но ще те намеря...

Със вятъра бягам и света преобръщам.

Продължавам, дори и да страдам.

През сълзи студа прегръщам.

И падам, и ставам, но не се обръщам.

Мисълта за теб ми дава сили да успявам.

Жестоката действителност без теб

ме кара да не се предавам.

Вярвам...

Като орел към плячка устремена, търся те с очи.

И сякаш нещо в мен започва да гори.

Усещам те във мен, в сърцето си ми ти.

Животът нова същност придобива.

Мойта силна вяра теб ми подарява -

истинска, красива, величествена,

дива, единствена любов.

© Мариела Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??