26 дек. 2015 г., 00:01

Пътят 

  Поэзия
345 0 0

Пътят

 

Роди се Той! Един месия.

За да дари любов на тия,

които, още от зачатие

обрекоха го на разпятие.

 

И към злочестата голгота,

на битие последна кота,

върви, злочесто носещ кръста,

в небитието да възкръсне.

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??