22 авг. 2021 г., 12:01

Пътят към тебе 

  Поэзия » Авторская песня
349 0 0

 

Пътят към теб

 

Куплет:

Търся аз пътя към тебе,

търся морето от чувства,

търся красивите твои очи.

И зная, ти си за мене мечтата,

ти си за мен красотата,

ти си безкрайното синьо небе.

 

Припев:

Не знаеш сърцето ми как силно се вълнува,

не знаеш, че тази моя обич е за теб.

Не знаеш душата как боли от самотата,

за мене си само ти във тоз огромен свят.

 

Куплет:

Нежно сърцето ми шепне,

нежно на тебе дарява

всички далечни слънца, любовта,

защото само за теб съществува

обич красива, голяма

с много вълшебни за нас светлини.

 

Припев:

Не знаеш сърцето ми как силно се вълнува,

не знаеш, че тази моя обич е за теб.

Не знаеш душата как боли от самотата,

за мене си само ти във тоз огромен свят.

 

За тебе са всички сребърни звезди, за тебе…

За тебе светът прекрасен пълен е с мечти!

Аз искам в живота ми да бъде всичко светло,   

аз искам  да бъдеш винаги до мене ти

със любов!

                         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??