21 июн. 2011 г., 15:14

Пътят на сърцето 

  Поэзия » Философская
812 0 3




ПЪТЯТ НА СЪРЦЕТО

Мираж е

Той
сред знойните пустини.
Под сенчести дъбрави

ме зове...
Извива се
над пропасти, долини…
Лети над хребети…
И върхове...

Приспива ме
с несбъдната надежда...
Събужда ме с илюзия -
за Рай...
Към извори
душата ми повежда…
Път –

без начало...
Не познава край.


Съдба,
и справедлива,

и жестока!
Над този Път, безспорно,
нямаш власт.
Сърцето знае
вярната посока.
Към Храма - води ме...
С кристален глас!

ПавЛина СТАМЕНОВА

© Павлина Стаменова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??