22 мар. 2007 г., 14:17

Радост ли? 

  Поэзия
547 0 3
Радост ли? Добре де - ето:
Тя е във високите дървета,
като вятъра непостоянна
и сълза, и обич вярна.

Само дето вяра няма. 
Има грях, лъжа, измама,
как и кой ли да прецакаш,
в прясна рана сол да слагаш.

В чужда кръв да се обливаш
също радост е - разбираш,
че си жив и още дишаш...
Господи! За радостта ли пиша?!

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??