6 июн. 2008 г., 14:06

Рано сутринта 

  Поэзия » Философская
504 0 1

 

Навънка вали,

а на мене ми се спи...

Сърцето ми кърви-

една болка го гори.

Душата ми плаче и не зная дори

умът ми дали правилно ще прецени

как със ситуацията да се справи?

 

 

 

© Силвия Герджикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??