12 янв. 2007 г., 09:41

Разбери! 

  Поэзия
607 0 2
Не!
Спри!
Замълчи!

Помъчи ме още малко!

За да разбереш, че само твоя съм сега.
За да усетиш пулса ми в нощта.

Нуждата за тебе да усетиш,
как прелива в мен кръвта.
Как кипи страстта в мен
и желае да те има всеки ден.

Когато пред мен мълчиш
и единствено погледа ми следиш...
Безумно силно искам те!
Силно искам аз да те държа!
И времето да спре!
Да сме така за векове!
Прегърнати - вплели ръце!

Подарявам ти своето сърце:
дай му част от своите криле.
За да полети след теб
в небето, тъй просторно и широко.

Дай му нов живот!
Дай му всичко ти!
Подари му всичките си дни!

© Вяра Ангарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??