27 июн. 2009 г., 15:47

Раздвоена 

  Поэзия » Любовная
807 0 0

Стоя аз безмълвна в нощта
и питам се - накъде така?
Какво да направя аз не знам...
Да остана тук или да ида там?
Как да постъпя - питам се аз...
Ами ако загубя всичко от раз?
Да ида там или да остана тук,
да бъда с теб или с някои друг?
Какво да направя, питам аз,
но никой не ми отговаря в този час.
Раздвоена на две, лутам се...
как да постъпя, чудя се...
Ще остана тук объркана
и времето ще покаже дали съм сбъркала.

© Илияна Боянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??