5 июл. 2007 г., 14:38

Раздяла 

  Поэзия
738 1 1
Не мога да си представя живота ми без теб,
сякаш всичко изчезва... и
не искам да си го представям,
защото боли... много много боли,
сърцето ми се къса а
сълзите си текат и няма кой да
ги спре така става да
когато ти отрежат крилата
и паднеш на земята
смаяна от тази мечта
реалност ли беше това
или просто една мечта.

© Нели Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • това е любовта...а както е казал Яворов "любовта е страдание и страданието е любов"
Предложения
: ??:??