25 янв. 2011 г., 15:45

Раздяла 

  Поэзия » Любовная
668 0 3
Сълзите ми текат сега. Не питай от какво?
Просто ей така прашинка от вятъра долетя.
Сълзите стичат се като река. Не питай за какво?
Това е от дъжда. Изпитвам страх да съм сама.

Сълзите ми текат сами. Не питай за кого?
Просто вятърът виновен е за моята тъга.
Сълзите образуваха река. Не питай от кого?
Дъждът вали. А аз отново съм сама.

Раздяла най боли, от мене запомни,
любовта отлита, споменът те помрачава
и остава само отмъщението, ако
не можеш да прощаваш.

© Ели Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Прошката е въпрос на лично решение, но никога не отмъщавай!
    Това би убило красотата на душата ти. Поздрав!
  • Поздрав!
  • Само в началото, после всичко избледнява...
Предложения
: ??:??