14 мая 2010 г., 00:48  

Раздяла 

  Поэзия » Любовная
532 1 3

Аз, която искам да съм с теб

до последния момент,

не отронвам нито звук.

 

Ти вече тръгваш си от тук,

аз крия мъничка сълза,

в миглите оплетена.

 

Нежно те галя и треперя,

и до сърцето те притискам,

беше мой светът до вчера,

а от утре нямам нищо.

© Маргарита Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??