Раздялата не носи забрава
- Заминавам! Аз зная сега,
ще бъда забравен,
но трябва ли да свеждам глава,
към пътя извървян, неравен?
Забравен съм от всички -
сърцето ме боли!
Треперят белите брезички,
когато няма топлина, нали?
На всяко лице се броят
рани дълбоки, рани любовни -
на челото разорано стоят
следи от чувства огромни!
Без любов няма красота -
към бъдещето вперили сме взор!
Разделят ни от любовта,
но за сърцето има ли затвор?
© Димитьр Димитров Все права защищены