16 июн. 2012 г., 22:07

Разговори 

  Поэзия
405 0 0

Разговори съкровени

тръгват от сърцето,

изливат се в

душата -

извор благодатен

в кристална чистота...

Тъгата утешават,

болка изцеляват,

радост умъдряват,

смирение даряват.

Хора срещат

и човеци възцаряват.

Разговори съкровени -

извори в съдбата.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??