10 авг. 2008 г., 17:24

***(разкажи ми...) 

  Поэзия » Другая
789 0 29

 

чуваш ли
съня на тревите
и дъждът привечер
как се повдига на пръсти
да целуне нощта
виждаш ли
призори влюбена песен
на славей как се отронва
в росата
чуваш ли в изгрева
синьото
ромона в облака
виждаш ли

нарисувай ми вятъра
разкажи ми…

 

http://www.youtube.com/watch?v=m0EykJy9nWQ&feature=related 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??