1 сент. 2013 г., 13:44

Различни са 

  Поэзия
346 0 1

Все се чудя: има ли сълзата образ?

Защо ли по човешкото лице пътува?

Сякаш го гали, или лекува...

Може ли някой да каже:

тази сълза е от мъка,

тази от радост, а таз - от разлъка?

Все е сълза! Водна капка и сол!

Все извира от там! От окото!

И, все пак е различна!

Всяка сълза носи история лична!

Всяка сълза лекува определени рани

и целостта на душите ни брани!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Всяка сълза носи история лична...Прекрасно е!
Предложения
: ??:??