5 нояб. 2009 г., 15:09

Различности... 

  Поэзия » Любовная
937 0 1

Различности...
(На Ц.)


Във другостта на всяка бариера
от разпокъсани случайности живея.
С ирония часовникът отмери
любовни петъци в неделя...


 

Вървях сред многото потребности,
гранични чувства (слагам многоточие)
и станахме безупречни отделности,
моментно лъжещи и прочие...

 


Усмивки - едносъщи мостове -
разделят ни на свои светове.
И уж държаща много козове,
останах даже без лице...

 


Обесих утрешната си различност.
Не се надявам пак да се родя
и в твоето бегло "Обичам те"
безсмъртие търся едва...


04-05.ХI.2009 г.

© Единствена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??