Разлиствам се във хиляди посоки
и всяка фибра в мен е нежност,
и всеки дъх към тебе води,
и всеки полъх е една безбрежност...
И всяка стъпка е почти безкрайност,
блян и трепет, зов и шепот,
нежни думи, океан потайност,
слънчев лъч във топлите ти шепи...
© Мммм Все права защищены