18 февр. 2018 г., 19:08

Разминаване 

  Поэзия » Любовная
354 1 0

Да дишам въздухът, който си дишал...

Да вървя по улици, дето си тичал...

Да бъда близо, но все да се разминаваме...

Искахме се, но е писано да се нямаме....

 

 

16022018

© Erato Eratova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??