24 мар. 2020 г., 09:48

Размисли вкъщи 

  Поэзия » Любовная
497 0 2

На Коко

 

Понякога съм меланхолична

но толкова обична.

Обичам в рими да се изразявам

и на теб сладко да се обяснявам.

 

Да те дразня, да ти опонирам

душата ми със твоята

толкова истински резонира.

 

Да те радвам, изненадвам

да пея, да се смея и да дивея.

Само така

под карантина ще издържа

в името на любовта.

© Жанет Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??