Разстреля ме нежно с очите си
и напои ме цяла със обич,
със огнен полъх във шепа
облада сърцето ми спряло.
Душата ми, очакваща изстрела,
експлоадира сърдечно в безкрая,
до болка, без остатък "обичам те" -
звънна не куршум,
а мелодия нежна за двама.
© Здравка Бонева Все права защищены
прекрасна поетеса си, мила Здравче.