2 янв. 2009 г., 16:45

Реквием за един нещастник! 

  Поэзия
614 0 0

 

Искайки да докоснеш  светлината,

изпадаш в непрогледен мрак.

Поривът ти да  достигнеш небесата,

те тласка надолу към злия свят.

 

 

Погребах в мрака всички спомени,

последната камбана бие за теб.

Чувства към теб, в душата заровени,

късат се от сърцето като парчета лед.

 

 

Знам, че краят не е лесен,

заглъхва в мрака твоят вик.

Съдбата пее горчивата си песен,

реквием за един нещастник!

© Вижи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??