21 мая 2007 г., 13:43

Ревниво ще застрелям слънцето 

  Поэзия
771 0 8

Ревниво ще застрелям слънцето
преди да те докосне нагло
с тривиалните си светлини,
които може би са нужни
на някого или на нещо,
но нямат работа по теб
и по прекрасните ти тайни...

© Николай Драгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??