Не се подчинявам на общоприетите правила,
сред простосмъртните няма за мен светила.
Не се вслушвам в съвети, не изпълнявам команди,
възхищавам се на личности като Индира Ганди.
Не правя трагедии от интимни раздели,
пълно е с копнеещи дупета бели.
Не признавам любовни терзания тежки,
будил съм се до различни колежки.
Цигари - не, аз не ходя напушен,
между другото - как мислиш, дали съм послушен?...
Алкохол - да, пийвам си, дори често,
симпатични сервитьорки - оставям им... ресто.
Не нося вратовръзки - около врата ми е широко,
това ми е стила, не се вълнувай, споко...
Нося и черно, нося и бяло,
прекланям се само пред Бог и женското тяло...
Каквото мисля, го казвам, не си трая,
събота вечер - с приятели покер играя.
А неделята? Тя е дадена за почивки,
тогава ходя на пазар и похапвам си сливки.
Пристрастен съм към морето и плажа,
ела с мен и ще ти го докажа.
Барове? Мдааа, аз там отново се раждам,
погледни ме и признай - страсти в тебе пораждам...
Хоби? Бих го описал с една дума - брюнетки.
Щом ми идват на гости, си носят салфетки...
Ароматни къдрици, устни горещи, ама че сладко,
ех, благодаря от сърце на мама и татко!
На кафе с райбер и те награбвам от вратата,
тихо, мълчи, заета ще ти е устата...
Черни чорапи и прозрачни прашки - летят към моята маса,
„Марсилезата" за начало - класата си е класа!
Не ставам рано - аз тогава се прибирам,
в този стих дали тебе визирам?
Не се впрягай, но с друга закусих,
от нейните сочни устни червилото вкусих...
© Чингапук Все права защищены