20 июл. 2022 г., 21:42

Римички 

  Поэзия
314 1 2

Когато ми казваш че съм красива
И очите ти греят като слънца,
римувам името си с щастлива
и ми е лесно да бъда добра.

 

А когато си някъде не до мен 
и ме забравяш дори, си ужасен...
Тогава теб те римувам с кретен
и сама себе си не понасям.

 

Така си минават годините...
Ти си ту нежен и мил, ту себичен
и ми даваш причина за римите,
аз ги подреждам и... те обичам.
 

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??