22 мая 2015 г., 07:40

Ритъмът на живота 

  Поэзия » Другая
376 0 0

Когато мълча

и без сълзи плача, 

в зоната съм на здрача. 

Тогава...

само да знаеше

как мигът горчи. 

 

Тогава…

акостирай Духа си 

в ирисите ми.

И мълчи. 

Мълчи. 

Мълчи. 

Чуй онова, 

което помежду

ни ритмично тупти.

 

Знаеш ли?! 

Само топлината твоя

и страха, 

и мрака 

и недоимъка, 

в сияние невиждано топи.

 

Гюлсер Мазлум

21.05.2015г.

© Гюлсер Мазлум Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??