12 февр. 2008 г., 08:27

Родена съм за твоята любов 

  Поэзия » Любовная
724 0 9
Родена съм за твоята любов.
Гладна съм за думите стаени.
Жадна съм за изгрева ни нов.
Алчна съм за нощи споделени.

Нежна съм от погледа ти тих.
Важна съм от жестовете твои.
Страстна съм от чара, който пих.
Грешна съм от помислите свои.

Родена съм за твоята любов.
И ти роден си, за да бъдеш с мене.
Остава само изпитът суров -
сред толкова лица да се намерим. . .

© Надежда Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??