1 мая 2015 г., 00:07  

Родината 

  Поэзия » Гражданская
342 0 1

Родината трябва да се тачи,

тя е сила, светлина, светиня,

а в какво се превърна... плача!

Превърнаха я те в пустиня!

 

За съдбата и се тревожа,

остана от нея сянка сал!

Пази България, о, Боже,

пази я Ти от злото, от кал!

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??