Рожден ден
Днеска всеки ще ти пожелава
да бъдеш истински щастлива,
да сияеш като слънце,
да си здрава, да си жива.
Свещите ще се запалят,
една до друга ще горят,
а ти все нова ще прибавяш,
щом годините летят.
И нека пак след сто години
всички да се съберем.
Да вдигнем чаши и с усмивки
твоя празник зачетем.
© Маринела Георгиева Все права защищены