17 июл. 2013 г., 07:57

Роля 

  Поэзия » Другая
368 0 0

        

          Р о л я


В живота си, човеко, ти играеш разнообразни роли,
но никога нямаш смелост да покажеш свойте чувства голи. 
Днес си с кожа, изваяна от злоба и лицемерие.
Утре си чист като сълза.

Писна ми да те гледам аз така променящ си цвета.
Всеки ден безумно вярвах, че можеш да се промениш,
но, уви, ти все вониш на зло.
Вече не искам да деля с теб едно гнездо!

Вече е време за  промяна.
Майната ти, време е за смяна. 

Боли ли те да си зарязан,

но запомни, някой ден ще си наказан!

 

 


 

© Десислава Любомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??