4 дек. 2011 г., 23:46

Ромео и Жулиета 

  Поэзия » Любовная
619 0 3

   Ромео и Жулиета

 

 

Когато ни няма...

Притаена луната ще плаче

сама и голяма!

От небето ще литнат

два гълъба и ще кацнат

на твоето рамо.

Когато ни няма...

Скръбта ще заплита дантела

да обгърне нас двамата само.

Денят ще прогони нощта,

а на утрото пламъка

ще пулсира в сърцата.

И ще помни светът любовта ни!

Голямата!

 

  Таня Иванова

© Таня Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??