17 авг. 2009 г., 09:35

Розовите сънища на Елиа 

  Поэзия
537 0 3

Тази вечер от Германия
по телефона се обади
дъщеря ми:
- Мамо, внучката ти те моли
да изпратиш целувки на Нептун.
От принцеса Елиа -
бъдещата Кралица на Моретата.
Тя казва, че той живее в България.
И е най-добрият ти приятел.
Само ти знаеш как
да се свържеш със него.

Чудя се дали да се смея
или да плача.

Хора,
в дълбокото плуване
се раждат мечтите.

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??