13 мая 2008 г., 09:43

С жар в душата 

  Поэзия
685 0 12

Горя от твоите

думи нежни и

устни страстни,

ти, русалке моя,

сред жените

най-прекрасна.

Богат съм много,

милиардер

във чувства.

Колко е хубаво

всеки това

да почувства.

Живея с тази жар

в душата и

към света съм

почти безразличен.

Денят ми свети,

огрян от твоето

скъпо Обичам те!

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??