17 февр. 2008 г., 12:21

С много "ж" за живота 

  Поэзия » Другая
507 0 6
 

С много „ж" за живота

 

Жестока жестокост,

свят без любов.

Потъваш във пропаст,

сън, без събуждане, нов.

 

Жестока жестокост,

потъваш, изплуваш в лудост.

Свят без святост,

сън, кошмар, ярост...

 

Жестока жестокост,

в изгубен свят сънуваш,

в съня се губиш и умираш,

но парченцата надежда пак събираш!

 

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??