12 мар. 2015 г., 15:32

С обич 

  Поэзия
560 0 2

С ОБИЧ

На Самодива (Вики)

 

Честит да бъде твоят ден,

сестрице моя, самодива!

Светът е в тебе прероден

да стане приказка красива.

Бъди на слабите опора,

на силните ти мъдрост дай

и гледай винаги нагоре

защото Бог е силата ти, знай!

С косите ти стихии да играят,

душата ти да бъде зов,

в очите ти небето да сияе

със слънчева нестихваща любов!

 

12.03.2015

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Страхотно посвещение, Хриси! Пък и човекът си заслужава!
  • Благодаря ти, миличка! Обичам такива подаръци - те не губят стойността си във времето
Предложения
: ??:??