5 июл. 2011 г., 18:14

С полъх на вятъра 

  Поэзия
1379 0 1

 

       С полъх на вятъра

 

 

По принцип, в летните горещини,
се чувствам леко уморен. И знаеш ли,
че днеска, без да искам, пак се улових
да си почивам,
           да си говоря с теб
                            и да мечтая.

 

 

             + + +

© Огрян Орешников Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Щом мечтаеш, щом имаш с кой да си говориш е хубаво!
Предложения
: ??:??