2 окт. 2007 г., 08:30

С роза в ръка 

  Поэзия
601 0 11
Привечер, когато денят заспива...
В приказките вярвам и във вечността...

Нощем, когато мракът притихва,
ти се вестявай, с роза в ръка!
За теб черпя смели мисли, чародейни,
от пейзажи забравени и тишина.
Нравите, ветровете ги променят,
но близко и далечно се сляха в едно.
Бяхме като омагьосани птици,
заедно ухажващи се в своята игра
и в своя пламенен, ритъмен танц!

... А звуците, разливаха се в свойта голота!
... Повярвали в приказките и във вечността!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??