23 апр. 2010 г., 23:54

С удивителна и многоточие 

  Поэзия
604 0 1

Всемирът ме понася...

Оставям му се... Цяла!

Негова съм! Да ме взима! С удивителна!

Ще ме обикне, чувствам...

Аз съм си за обич!

И, докато ме прегръща,

ще му шепна,

че в сърцето си

отдавна крия хиляди комети

и танцуващи звезди...

За него... Да му ги дарявам...

С  многоточие...

© Дани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??