27 нояб. 2022 г., 09:15

С усещане за сняг 

  Поэзия » Любовная
186 0 4

      

     С усещане за сняг

 

Всичко е приказно, светло, красиво,

всичко снегът заличи!

Бялата улица тук мълчаливо

свети в безброй светлини.

 

Бавно в душата снегът се натрупва.

Той е със твойто лице.

Даже брезата отвънка потръпва,

има си тя и сърце.

 

Ето че спуска се нощ неусетно.

Тя ще е с твойте очи.

Тези снежинки тъй бели, чудесно

мракът от мене прикри.

 

Мислите бягат в нощта изморени.

Всички за тебе са те.

Толкова дълго с любов запленени,

с чувство, което расте.

 

                 Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??