С вяра тръгвай ти
Да запазиш гордостта
по пътя към своята надежда,
да превъзмогнеш слабостта,
да докажеш ти своята сила,
що изисква честта -
честта на сърцето в човека!
Когато с вяра тръгваш ти
на живота по стръмната пътека -
ще доживееш щастливи дни!
Защото, когато по пътя нелесен
с вяра се стремиш към красотата -
твориш ти своята човешка песен,
безсмъртната песен на борбата!
© Димитьр Димитров Все права защищены