3 нояб. 2008 г., 08:37

Сакрално 

  Поэзия » Философская
738 0 11
Ручей си мой, наричан Океания...
  
Истина си моя, повикана сакрално...
 
По Вазовски - "Пряпорец и гусла"...
 
Моя пътека, постлана с одалиски...
 
Чудни статуи върху белите листи...
 
Мой бърз, попревит щедър почерк...
 
Да лети осмелил се "нерукотворно"...
 
Там нагоре, нагоре в безкрайното...
 
Там високо, високо в небето на Рая...

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??