31 окт. 2020 г., 08:03

Сам ... 

  Поэзия
283 0 2

 

 

 

 

Самотни мисли. С твоя лик.
И толкова любов, за теб събрана...
Снощи исках много малко, само миг,
лицето ти със мигли да допра,
умората ти със устни да разсея
мойта мъка да забравя
и сетната сълза да пресуша,
а после със нощта да избледнея.
Бледен си останах ...

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??