Ден и нощ сама.
Знаеш ли... омръзна ми това...
Не я искам тази самота
и постоянно да съм обгърната от мрака на нощта.
Разбери... искам си те теб,
искам да възвърна и онзи ден,
искам да превърна детските игри
във вечни дни, заедно, прегърнати...
Дали е само мечта
или ще я сбъдна някога...?!
Въпрос някакъв далечен
на забрава обречен...
© Мариана Манева Все права защищены
"Разбери... искам си те теб,
искам да възвърна и онзи ден,
искам да превърна детските игри
във вечни дни, заедно, прегърнати..."
Имаш много време пред теб,миличка.
Ще се случат твоите желания!