Сама
Тръгна си от мен,
винаги ще помня този ден.
Сега съм сама и усмивката ми я няма.
Сама съм, а ти си другаде,
с друга си някъде там.
Сама съм вече и съм без теб,
дано си щастлив ти без мен!!!
Сама съм, стоя и рева,
а ти си с друга и нея правиш щастлива.
Сама съм, а не знам къде си ти сега
и сълзите текат и не спират за това, че съм сама.
Сама съм и не зная
нейде дали ще има човек,
който да ми влезе в сърцето
и да прогони от там!
Сама съм, ала и не зная
как да те забравя,
но помни, че няма да е скоро!
© Любомира Христова Все права защищены