1 сент. 2009 г., 22:07

Само съм реалистка 

  Поэзия » Другая
508 0 0

Не ми се щеше никак по мен да се увличаш.
Но така е със мойто така фатално привличане.
Пет минути с мене -
всеки е готов на жертви.
Мога да си издействам секс,
мога да си издействам положение,
мога и бонбони от дете да измъкна даже.
Не се чувствай виновен,
че виното (и мойте устни) ти се усладиха.
Какво ли прави сега жена ти?
Може би приспива децата,
а може би ти глади ризите?
Отговори де, не се чувствай виновен!
Гледам те с морскозелени очи.
Знам - питаш се как е възможно
да съм толкова прекрасна,
а същевременно така отвратителна.
Не съм отвратителна, даже и лоша не съм-
само съм реалистка.
Дадох ти каквото искаше,
сега се връщай вкъщи -
да ти кърпи жена ти чорапите.

© Надя Николкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??