5 апр. 2008 г., 22:25

Само тази нощ 

  Поэзия » Любовная
664 0 1

Очите твои сякаш необятно небе,
погледнеш ли ме - засиява моето лице.
Устните ти прекрасни
чакат само моите целувки омайни
и искаш те да са безкрайни.
А допира нежен от ръцете ти,
жадувам да усетя по тялото-коприна.
Недей, не спирай, обладавай мислите ми,
измъчвай ме с думи прекрасни,
ако трябва излъжи, че ме обичаш.
Нощ е, не спирай, искам още...
Кажи ми, че съм най-красивата жена
и дари ме с непозната топлина,
направи ме най-щастлива.
Нека тази нощ
да съм единствена на света...
Само аз и ти, двамата сами...
Само тази нощ под звездите,
погледни ме в очите,
докосвай ме, целувай ме...
Само тази нощ...

© Анита РаНгелОва Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Понякога само една дума казва достатъчно много-Великолепно!
Предложения
: ??:??