11 дек. 2006 г., 14:32

Само ти 

  Поэзия
692 0 0
Ти за мен си всичко на света
ти звезда си в небето синьо
ти луна огряваща сърцето
ти за мен любов безкрайна си.

Като буен вятър в косите
като слънце в очите ми
като нежен дъжд в ръцете
като ореол на ангел си.

ЩАСТИЕ СИ ТИ,И ОБИЧ МОЯ ТИ,

Като цвете е сърцето ми
като бисер в очите ти
като морските вълни е силна
любовта ни един към друг.

И никога недей забравя
ти за нашата любов безкрайна
ти за моето сърце огромно
аз за твоето лице прекрасно.

© Юлия Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??