23 окт. 2015 г., 21:19  

Самота 3 

  Поэзия » Любовная
265 0 0

Дете, моля те, спомни си за мен,

аз още те помня, от теб съм пленен,

самотата е мъка, самотата е мрак,

искам да те видя, но няма как!

 

Ще останеш завинаги в моето сърце,

ти - момичето чудно с ангелско лице,

нека слънчев лъч в живота ти да грее,

но с несподелена обич мъчно се живее!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??