24 нояб. 2011 г., 20:39

Самота 

  Поэзия » Другая
376 0 4

Тиха и дъждовна есен,

мрак и самота.

Тиха и дъждовна есен,

изгубена душа.

 

Аз, самотен в тишината,

мисля и творя.

Аз, самотен в тишината,

кратки стихове редя.

 

Спомени отминали и живи

събуждат в мен тъга,

за неказаните думи,

потънали във самота.

© Венцислав Баков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??