2 февр. 2013 г., 00:09  

Самоунижението на председателя на БАН 

  Поэзия » Гражданская
400 0 0

Правителството на Бойко, банкянският Нарцис,

подиграваше се със "феодалните старци",

а сега изведнъж за науката се "загрижи".

А шефът на БАН само блюдото му дето не лиже!

Беше той в подкрепа на беленската атомна централа,

а сега зарад властта... абе работа умряла.

Стана той министър образователен,

с лидер за преследване по Кодекса наказателен.

Не сме виждали подобно самоунижение.

Ей такива хора не заслужават уважение!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??