22 апр. 2010 г., 10:01

Сбогом 

  Поэзия » Любовная
910 0 1

Сбогом

 

Сбогом, това е краят.

Сбогом, обичах те, но трябва да призная,

Всичко беше лъжа.

За теб бе просто игра.

Но дойде времето да се събудя.

Свърши красивият сън.

И тръгвам, без посока бродя,

Търся път, ала не мога,

Нямам сили вече аз,

Да живея, да се боря

И умирам в този час.

Сбогом, казвам ти сега.

Сбогом, моя красива, несбъдната мечта.

© Силвия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??